La nostra activitat al ple, preguntes i mocions

Com bé sabeu, avui tenim ple a les 20:00 hores a l’Ajuntament. Ací és on tenim oportunitat de controlar la tasca de la corporació municipal, que en general és molt opaca. És un dels pocs que es fan, donat que aquest govern es limita a fer els plens indispensables per llei, quatre a l’any. Aquesta mancança democràtica fa que hagem de concentrar els nostres esforços en aconseguir informació per al poble cada 3 mesos, i per això us vam demanar que ens enviareu preguntes sobre temes del poble que cregueu que son importants. Hem rebut unes quantes, i per això us volem agrair el vostre interès. I per a que sapigueu que anem a preguntar, a continuació teniu les preguntes que anem a fer al ple:

1-Pel que fa a la casa del Trapig, a banda del parc que va a instal·lar-se, hi ha alguna actuació contemplada per a fer front a la evident degradació que patix?

2-Davant l’obertura de la piscina, s’ha contractat ja a l’encarregat/ada de la mateixa? Quin procediment s’ha seguit? S’ha fet concurs públic? Està contractat/ada per a tota la temporada?

3-L’ajuntament ha demanat subvenció per tal d’asfaltar carrers al igual que ha fet Ondara, que asfaltarà el camí que ve vorejant el riu? En cas afirmatiu, de quins carrers es tracta?

4-Fa unes setmanes la contribució pel fem que paguen els comerços es va incrementar de 130 a 260 euros. A que es deu aquesta pujada, quina finalitat té? Ha sigut ja retirada?

5-Han fet el curs de plaguicides per 50 euros, mentre que a la immensa majoria dels pobles és gratuït. Quina és la raó per cobrar aquesta quantitat?

6-Pel que fa a la situació d’emergència en moltes llars del poble, quants menors necessiten d’ajuda urgent? S’obrirà el menjador per a aquestos menors? Quantes famílies necessiten d’ajuda dels serveis socials? S’estan atenent les seves necessitats? De quin pressupost es disposa?

7-En 2012, el el Foto-denuncia que hem posat en marxa, vam posar la primera foto, que corresponia a la rotonda que va cap a Miraflor, en estat molt precari. L’ajuntament aleshores va comentar que en breu s’adequaria dita rotonda i el carrer. A hores d’ara continua igual. Hi ha algun termini per dur a terme les actuacions? Està contemplat en els pressupostos o s’ha demanat alguna subvenció?

8-En el passat ple es va anunciar que es tancaria la gasolinera de dins del poble per no tindre llicència. A hores d’ara continua oberta. Quina és la raó? Hi ha reclamacions per part de la mateixa? Quin és l’estat de dites reclamacions en cas d’existir?

A més a més, anem a presentar dues mocions: una per a permetre que els menjadors escolars donen servei a l’estiu per a els xiquets que ho necessiten, i un altra per a que l’Ajuntament d’El Verger rebutge les prospeccions petrolieres enfront de les nostres costes.

Recordeu que podeu seguir el ple acudint al mateix o a traves del nostre Twitter, on us anirem informant de tot allò que vaja debatent-se. Esperem que aquesta nova web vos servisca d’ajuda per a que s’assabenteu de tot allò que passa al poble i a l’ajuntament, així que benvinguts!

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *