Primera assemblea conjunta.

Des de Compromís pel Verger som conscients dels nous moviments socials i de la importància que té escoltar la veu de la ciutadania. Per tant, em convocat una assemblea conjunta amb el grup de Podem de la localitat per tal d’escoltar a tot aquell que es vulgui acostar. No ens regim per dogmes ni imposicions per això ens veiem en certa manera obligats a dur a terme aquestes noves iniciatives per construir una democràcia participativa on tots tinguem cabuda. Des del consistori es ve donant un dèficit democràtic que ens afecta a tots, on els ciutadans no tenim ni veu ni vot. Per això us convidem a assistir el proper dijous 17 per debatre, xarrar i opinar. A continuació us deixem la notícia que ha fet el medi digital La Marina Plaza sobre l’esdeveniment, podeu accedir fent clic ací.

cartellass

Arxivat en: General

Comentaris

  1. antonio diu:

    Hola proxima asamblea compromis y podemos el verger,proximo sabado dia 17 de enero a las 9 de la mañana local bocateria fase,alli podeis exponer vuestras propuestas.

  2. antonio diu:

    COMPROMIS Y PODEMOS EL VERGER, Asamblea el proximo sabado dia 17 de enero a las 10 horas local : bocateria fase alli podeis exponer vuestras propuestas para el pueblo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *