Ací us deixem les preguntes que farem a l’Ajuntament el proper dijous 25 de setembre. Recordeu que ens podeu enviar tot allò que volgueu saber, que preguntarem en el plenari de desembre.

1-Quines han sigut les despeses de les passades festes? Hi ha deutes pendents de pagament? Hi ha deutes pendents d’altres anys?

2-Respecte dels guals que cal pagar i no paguen, s’esta revisant? Quants guals nous s’han posat?

3-Segons informa la Plataforma Riu Girona, el riu està ple de brutícia. S’estan duent a cap reclamacions per a subsanar aquest risc? S’Ha posat l’Ajuntament en contacte amb la CHJ i amb la resta de pobles per on transcorre el Girona?

4-Quina és la denominació oficial del nostre poble?

5- L’Ajuntament compta amb responsable de premsa? En cas afirmatiu, quines són les seves funcions? Quin és el seu sou?

6-Pel que fa al polígon Industrial, quin és l’estat dels recursos? En cas de ser rebutjats, hi ha alguna solució factible? Té l’Ajuntament contemplades totes les opcions?

7-La casa de la Senyoreta continua igual que que quan va acabar l’Escola Taller. Hi ha alguna subvenció donada? S’actuarà per a acabar-la?

8-Quin és l’ús que se li dona a la grúa municipal? Hi ha algun treballador responsable de la mateixa? Quantes actuacions ha fet enguany?

També tenim un prec que fer:

PRECS

Donat que ens trobem al final de la legislatura, i pel que fa als constants retards a l’hora de presentar els pressupostos, sol·licicitem que els pressupostos de 2015 s’aproven abans que es done la cita electoral, de manera que, en cas de donar-se un relleu en el govern, tinguen els comptes aprovats en temps i forma.