Encetem les Primàries obertes

És l’hora de la gent. És l’hora del nosaltres.

És l’hora de que tries el candidat de Compromís pel Verger a l’alcaldia. No volem que esperes fins a maig per a començar a decidir coses. Ni volem que les eleccions de maig siguen el punt final.  Creiem que les primàries són el punt de partida de l’empoderament de la gent.

Hem de començar a crear espais de ruptura democràtica, de trencament amb un passat polític nefast, i és per això que ens necessitem tots. Perquè nosaltres no som un recanvi, serem l’eina que emprarà la ciutadania per a decidir el futur del nostre poble. Per a que tu decidisques les polítiques que anem a fer.

I com funcionen? Doncs bé, Si ets major de 16 anys i resideixes al nostre poble, pots votar-hi. Sols cal inscriure’s en https://compromis.net/primaries/ ,acceptar les idees bàsiques de Compromís, i ja formes part del cens. També pots fer-te simpatitzant si t’abelleix. Tens des del 5 de desembre fins el 21 de gener.

Les votacions seran el 28,29 i 30 de gener per internet, i 31 presencialment, en una mesa que habilitarem.  El 31 a les 20:30 sabrà qui serà aquella o aquell que et representarà com a Compromís. Recorda també que pots triar la llista per Alacant a les Corts Valencianes i el candidat a la Presidència de la Generalitat.

Així de fàcil. Aquest es un camí que comença ara i que no te final, el de l’empoderament de la gent. Vine i participa del canvi!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *