Resulta sorprenent el silenci des de les files del PSPV, tant local com comarcal

10 de juny de 2021

El passat dimarts ens assabentàrem per diversos mitjans que Fiscalia ha denunciat per possible delicte de suborn passiu impropi a l’alcalde del Verger, Joaquin Coll, i la dels Poblets, Carolina Vives. Açò els situa a les portes de la imputació i torna a posar en l’agenda mediàtica, malauradament, al poble del Verger.

Hem esperat un temps prudencial per manifestar-nos esperant les diferents reaccions del PSPV del Verger i comarcal, o inclús una nota de l’equip de govern del Verger i resulta estrident el silenci que han mantes. Es deu a simple deixadesa o complicitat i suport?

Aquesta ha sigut la tònica dels últims mesos, però, pensem que la gravetat dels fets imposa un canvi de rumb pel que fa al  futur del regidor, donat que cap la possibilitat que siga el primer alcalde del Verger en ser inhabilitat judicialment.

Des de Compromís pel Verger demanem la immediata dimissió del Sr. Coll, no tan sols per aquests fets, sinó pel menyspreu manifest que ha mostrat durant aquesta pandèmia contra les normes sanitàries i la gravetat de la situació a la qual ens enfrontem, a més de retardar tot el possible les ajudes a empreses i autònoms, llastrant la recuperació del nostre poble. Hi ha molta gent que ha patit i no ha trobat cap resposta per part de l’Ajuntament.

Així doncs, per a Compromís pel Verger seria molt decebedor la indiferència del PSPV del Verger, donat que ara tenen l’oportunitat d’engegar una transició pacífica i pactada amb totes les forces del Verger. Hem de recordar que aquest govern es troba en minoria, que la majoria del ple i de la gent del poble està a favor de la dimissió i per l’enteniment de tots els partits. Seguim mantenint que el bloqueig institucional que hi ha és per culpa del Sr. Coll i el seu lamentable espectacle, i que serà del tot beneficiós per al Verger que faça un pas enrere i deixe treballar a totes i tots aquells que ens estimem el nostre poble.

Per últim, seguirem amb preocupació el procediment judicial, sabent que cada cop que eixim per la tele es degrada la nostra imatge i prestigi com a poble. Davant la no reacció del PSPV, barallarem totes les opcions que tenim damunt la taula per forçar la dimissió del Sr. Coll, el qual no mereix estar ni un minut més al capdavant de l’alcaldia del Verger. Nosaltres, per la nostra part, seguirem treballant per reconstruir la confiança del nostre poble en les institucions i per millorar cada dia el Verger.

L’executiva de Compromís pel Verger.