Anar directament a les notícies
El Verger Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Amanda Sampedro Cristóbal 11 May 2015
Fa uns anys vaig fer un PGS (programa de garantía social) Creama de peluquería en Torrecremada de Denia. Allí tambe feien diferents PGS Creama de electricitat, jardinería, pintura, etc. I gracies a aquestos cursos huí Torrecremada esta arreglada. Aixo no es podría estudiar de ferse aci? Els cursos son gratuits, estos jovens s'ensenyen un ofici i tendriem arreglat El Verger sense costarli un euro al poble pues el material esta subencionat. En Denia continúen fent estos cursos i d'aixo fa mes de 10 anys.
Amanda Sampedro Urbanisme 21 Apr 2015
Fa uns anys vaig fer un PGS (programa de garantía social) Creama de peluquería en Torrecremada de Denia. Allí tambe feien diferents PGS Creama de electricitat, jardinería, pintura, etc. I gracies a aquestos cursos huí Torrecremada esta arreglada. Aixo no es podría estudiar de ferse aci? Els cursos son gratuits, estos jovens s'ensenyen un ofici i tendriem arreglat El Verger sense costarli un euro al poble pues el material esta subencionat. En Denia continúen fent estos cursos i de aixo fa mes de 10 anys.
inma 24 Feb 2015
Construir un pavelló esportiu com toca on realitzar esport, com el basquet, sense pasar fret ni tindre que suspendre cap partit per culpa de la pluja
ESTUDIANT DE LA UA 12 Feb 2015
Autubusos directes a la UA, amb diverses eixies i tornades, preus econòmics. Ens en podem fer una idea del que demane amb el programa STU que duu a terme l'Ajuntament d'Alcoi: http://www.alcoi.org/es/areas/juventud/STU/horarios_STU.html No caldria tanta cosa, perquè no és necessari, no és tanta la gent que va tos els dies, però sí els diumenges, dilluns i divendres. Tot i això, no creo que se n'haha de fer càrrec sols l'Ajuntament del Verger, sinó que haurien d'agrupar-se els ajuntaments d'Ondara, El Verger, Els poblets i la Rectoria per tal d'intentar aconseguir-ho. PRIMERAMENT, SEMPRE, HEM DE PENSAR EN AQUELLS QUE SÓN EL FUTUR DEL POBLE!
Ru 4 Feb 2015
Pipicans i un parc per a gossos.
juanlu 19 Nov 2014
Propose la construcció d'un centre d'oci i cultural amb una gran sala de actes amb sistema de projecció multimèdia,sistema de megafonía amb micròfons,equips d'il.luminació i que permeta fer xerrades,representacions teatrals,concerts i projeccions de pel.licules.
Mostra més propostes
css.php