Qui som

Compromís pel Verger som un col·lectiu obert i assembleari format per gent de totes les edats amb un objectiu comú: millorar dia a dia el nostre poble, aportar idees noves i trencadores, i propiciar la ruptura democràtica al poble per tal d’avançar en el canvi de paradigma que necessitem.

Volem basar la nostra acció en tres eixos, que trobem fonamentals:

Contribuir a un canvi socio-econòmic, on el treball digne i el canvi de model econòmic del nostre poble siga la principal prioritat, lluitant contra la precarietat, l’atur i la pobresa. Un model productiu mediambientalment sostenible i econòmicament just.

Defensar els interessos d’El Verger, que no són altres que els interessos col·lectius de la nostra gent, les seves aspiracions i reivindicacions. Retornar al poble l’orgull de ser d’ací, de les seves tradicions, festes i costums

Aprofundir en la radicalitat democràtica, proposant un model de democràcia directa i activa, que pose en mans del poble el poder real per a prendre les grans decisions que ens afecten.

Tenim molt clar que el partit es simplement una eina per a contribuir al canvi, no cap fi en si mateix. És per això que no obeïm a dogmes ni rebem instruccions d’altres instàncies, permetent-nos dur a cap un debat constant i fluid, on la discrepància és un valor.

Tenim clara la nostra òptica, que és valenciana i en valencià. Ens preocupa la situació del nostre país i ens sentim responsables del seu present i futur, per això hem triat el camí de l’acció política, perquè mereixem un país i un poble millor.

Així doncs, esperem que trobes ací un espai on pugues parlar i debatre, contribuir a la millora del poble, i trobar-te amb gent que sent la mateixa estima pel Verger que tu.